01 jan 2019

Audio probleem iPhone 7 / 7 Plus

0 Reacties

Loop disease bij iPhone 7

Heb jij een iPhone 7 en is het icoontje van je speaker tijdens telefoongesprekken wel eens grijs en daardoor onbruikbaar? Of kun je de Dictafoon-app niet meer gebruiken? Dan heeft jouw iPhone 7 waarschijnlijk last van audio IC disease , een nieuw ontdekt microfoon-probleem bij de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Het probleem is het gevolg van een loslatende pad bij de audio-chip. Audio ic iPhone 7 reparatie Antwerpen voor je gewoon bij ons uit snel en professioneel.

 

Reactie van Apple

Apple heeft tegenover Motherboard gereageerd en zegt de problemen verder te onderzoeken. Apple spreekt zelf over een ‘klein aantal klachten over de microfoon van de iPhone 7’ en dat getroffen gebruikers het beste contact op kunnen nemen met Apple Support. Een officieel reparatieprogramma is er niet, maar mocht je hier last van hebben dan is het in ieder geval de moeite waard om zo snel mogelijk met Apple contact op te nemen, zeker nu de Europese consumentengarantie van twee jaar nog van kracht is.

Geen Garantie? Laat je audio ic iphone 7 hier vakkundig herstellen

Mocht u geen garantie hebben bij Apple dan kunnen wij bij AA Repairs in Antwerpen dit voor u verhelpen. De reparatie duurt ongeveer een uur dus u bent het toestel ongeveer een dag kwijt. de kosten hiervan kunt u zien op onze website bij moederbord reparaties. Bent u een telefoonreparatiewinkel in Antwerpen of ergens anders en heeft u vaker klanten met deze klachten? Meld u bij ons aan voor b2b reparatieprijzen bij reparatie voor bedrijven

[begin]
UA-131511766-1