14 jan 2019

Face id reparatie iPhone X Antwerpen

0 Reacties

In onze winkel komen we de laatste tijd vaak hetzelfde probleem tegen. De iPhone X face id werkt niet meer. U laat uw apple iPhone x scherm  in een telefoonwinkel herstellen, en na reparatie werkt uw face id niet meer. U krijgt dan de melding : Face id niet beschikbaar . Ook word er dan verteld dat dit niet meer te herstellen is. Dit is 9 van de 10 keer onjuist. Wij van aa repairs in Antwerpen kunnen dit probleem verhelpen. Vaak zit er een klein scheurtje in de face-id flexcable. Door de sensor met microsolderen te demonteren en op een nieuwe flexcable te solderen kunnen we uw face-id weer werkend krijgen.

Bent u een reparatiecenter of thuisreparateur? Dan kunnen wij zeker iets voor u betekenen. Door onze jarenlange ervaring in het fijnsolderen herstellen wij dit probleem binnen een dag. U kunt uw reparatie opsturen naar ons of snel langskomen. Er is niets vervelender dan een normale reparatie aannemen en dan per ongeluk de flexcable scheuren tijden het demonteren van de earspeaker kabel. Wij van aa repairs weten uit ervaring hoe frustrerend het kan zijn als je de een uur service niet kan waarmaken door een complicatie met de reparatie.

Is uw toestel nog nooit gerepareerd en plotseling stopt uw face-id sensor ermee? Dan ligt het probleem aan een chip op het moederbord die deze functie aanstuurt. Ook dit probleem kunnen wij herstellen voor u bij aa repairs. Vraag naar de voorwaarden en kijk eerst of u nog garantie heeft bij apple zelf.

[begin]
UA-131511766-1