Moederbord Reparaties

Bij AA Repairs kunt u terecht voor de wat lastigere telefoon reparaties namelijk het herstel van IC chips, Filters of FPC Connectors. Deze componenten zitten vast gesoldeerd op het moederbord van de iPhone , Samsung , Huawei of Sony telefoons . Als er dus iets mis is met deze componenten dan moeten deze ook los gesoldeerd worden. Dit moet met uiterste precisie gebeuren. Ook wel Microsolderen genoemd. Dit microsolderen gebeurt in een speciale ruimte met apparatuur speciaal gemaakt voor het microsolderen. Wij voeren herstellingen uit voor particulieren maar ook voor andere telefoonwinkels of reparatiewinkel in belgie.

Onze AA Repairs reparateurs hebben een speciale opleiding gevolgd om dit soort herstellingen uit te kunnen voeren, uw telefoon is bij ons dus in zeer goede handen. Ook als u bijvoorbeeld uw telefoon bij een andere winkel heeft na laten kijken voor waterschade en heeft deze uw toestel total loss verklaart, is het nog steeds de moeite waard om deze bij ons kostenloos na te laten kijken. In 9 van de 10 gevallen kunnen wij met zekerheid de gegevens nog van uw telefoon veilig stellen. Ook voor reparaties in Deurne, Borsbeek, Wijnegem, Schoten, Berchem, Merksem of Zwijndrecht ben je hier aan het goede adres.

 

Staat uw telefoon hier niet bij?

Geen enkel probleem! Wij raden u aan contact op te nemen via het contactformulier en wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn bij AA Repairs.

Neem contact met ons op

UA-131511766-1